OPTICIEN OOG

Opticien Oog is de naam van de online brillenshop die terug te vinden is onder Brillen Online Vlaanderen.
De gediplomeerde opticiens van Opticien Oog zijn allemaal geconventioneerd waardoor je het maximale terug krijgt van de mutualiteit bij aankoop van bril met glazen.

Opticien Oog is een creatie dat gebaseerd is op jarenlange ervaring.

Door de veilige betaling bij Opticien Oog kun je je bril met glazen kopen met zekerheid. Opticien Oog streeft ernaar om telkens kwalitatieve producten aan vlijmscherpe prijzen met de nodige zorg af te leveren.

De brillen van Opticien Oog worden aangekocht op internationale beurzen zoals Parijs, Milaan en Brussel.

Onze glazen

De glazen van Opticien Oog zijn van BBGR die verdeeld worden door de firma Deceunynck die onderdeel is van EssilorLuxottica.
Doordat EssilorLuxottica er naar streeft om steeds glazen af te leveren van de beste kwaliteit kun je bij Opticien Oog je bril met glazen bestellen zonder zorgen.
Opticien Oog bestaat uit een professioneel team van gediplomeerde opticiens die hun ruime kennis gebruiken zodat je bril met glazen een perfect afgewerkt product is.

Bij Opticien Oog is er vanaf 1 april tot 15 augustus een zonneglazen actie waardoor je je zonnebril op sterkte kunt kopen aan interessante prijzen.
Topmerken zoals Kristian Olsen en Les Frenchies vindt je terug bij Opticien Oog aan scherpe prijzen.

Opticien Oog werkt met kwalitatieve brillen en glazen die je in zeer ruime keuze kunt terug vinden onder Brillen Online Vlaanderen.
De online brillenshop is steeds up to date waardoor je steeds de keuze hebt uit de nieuwste trends van de brillenmode bij Opticien Oog.
Doordat de maten van de bril er telkens bij vermeld staan bij Opticien Oog kun je gemakkelijk je bril online kopen.
Nadat je je bril hebt gekozen vul je steeds de correctie in van de bijhorende glazen zodat je bril compleet is.
Door de vlotte verzending van GLS kun je met gemak je bril online bestellen bij Opticien Oog.

X